MENU

Alle favoriete bruidsfoto’s van 2012 op een rijtje!

 

Ongelooflijk. Nog een paar uurtjes, en dan is 2012 alweer voorbij! Wat is dit jaar toch keihard voorbij gevlogen. Het was voor mij het eerste fulltime jaar als bruidsfotograaf. En ik mocht 27 bruiloften vastleggen, wow! Ik reisde door heel Nederland. Veel in mijn woonplaats Zwolle, maar ik kwam ook in Amsterdam, Hardinxveld-Giessendam, vlakbij Leeuwarden tot helemaal in Breda en Limburg. Ik kan het nog niet geloven eigenlijk.. Ik ben echt ontzettend dankbaar dat ik dit werk mag doen, en dat zoveel mensen mij hebben gekozen om één van de mooiste dagen van hun leven vast te leggen. Hoe bijzonder is het als je dat mag doen! Vele glimlachjes op mijn gezicht toen ik door alle bruiloften van het afgelopen jaar heen ging om mijn favorieten voor deze blog te selecteren. Wat heb ik toch een hoop meegemaakt! 27 prachtige jurken, 27 keer volmondig JA, vele prachtige boeketten, stropdassen en ringen.. Een oldtimer met pech op weg naar het gemeentehuis. Het zenuwachtige ringenjongetje dat per ongeluk de ring laat vallen. Eigenwijze bruidskindjes. Soms regen. En dan gewoon de reportage als een bikkel in de regen doen. Maar vooral veel zonneschijn. Een bruidegom die in het geheim een prachtig klassiek nummer instudeert en dit tijdens de ceremonie, voor een volle zaal speciaal voor zijn bruid ten gehore brengt.  Héérlijke ceremonies in de buitenlucht. Ontzettend veel gelachen, maar ook vaak een traantje weggepinkt (heel stiekem, achter mijn camera!). En iets meer traantjes weggepinkt toen mijn auto werd opengebroken tijdens een bruiloft, en mijn laptop gestolen werd. Maar vooral ontzettend veel prachtige en bijzondere herinneringen aan een fantastisch jaar, met héél veel fantastische en lieve mensen. Tijd om gewoon te kijken naar alle foto’s, ontzettend bedankt voor alle lieve woorden, likes en reacties! Op naar een heel liefdevol 2013, Happy New Year allemaal! xoxo

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures