MENU

10 jaar Susan Noëlle Fotografie | Win een fotoshoot

5 november 2009. Na een jaartje studeren aan de Fotovakschool vond ik het tijd voor een volgende stap. Ik stapte als guppie van 19 jaar over de drempel van de Kamer van Koophandel in Zwolle. Met een trots gevoel en de officiele papieren in mijn hand liep ik weer naar buiten. Susan Noëlle Fotografie was een feit! En jeetje, wat is er een hoop veranderd in 10 jaar. Toen ik me inschreef fotografeerde ik voornamelijk evenementen en wilde ik het allerliefste sportfotograaf worden. Het liefst in de paardensport… Dat is dus een beetje anders gelopen. Gelukkig 🙂

Fotograferen vanuit een bootje. Mei 2014

Eind 2008 fotografeerde ik mijn eerste bruiloft. Via de conciërge van mijn oude middelbare school. Ik vertelde hem dat ik geen ervaring had… Maar dat ik dacht dat ik dat wel kon. Met weinig verstand van zaken, geen back-up apparatuur, geen rijbewijs en nog minder verstand van hoe zo’n bruiloft nou precies verloopt, stond ik daar. En ik vond het fantastisch! Heel spannend, maar onwijs leuk om te doen. Een jaar later, in 2009 fotografeerde ik de bruiloft van mijn voormalige wiskunde leraar. Ondertussen was ik ook nog super druk in de studio. Al mijn spaargeld had ik geïnvesteerd in studio apparatuur en in een verbouwde schuur bij mijn ouderlijk huis in Dalfsen mocht ik studio fotoshoots fotograferen. Fashion, product foto’s en vooral heel veel gezinnetjes, baby’s en bolle buiken heb ik daar gefotografeerd.

Mooi roze is niet lelijk… Mijn website in 2012 😉

Maar het allerleukste vond ik toch op locatie fotograferen. De droom van sportfotografie had ik inmiddels al volledig laten varen. Ik miste in dat werk toch teveel contact met mensen, en dat had ik in portretfotografie helemaal gevonden. In 2010 besloot ik dat ik me zoveel mogelijk wilde storten op bruidsfotografie. Ik plaatste een advertentie en schoot datzelfde jaar nog 30 bruiloften door het hele land. Wow! Het gaf me een enorme kick. Op de Fotovakschool besloten ze dat ik versneld mocht afstuderen zodat ik me volledig op het werk kon gaan storten. In 2012 verkocht ik al mijn studio apparatuur want het werken op een simpel wit doek voelde niet goed meer. Ik wilde buiten zijn. Mensen ontmoeten en op nieuwe plekken komen! En zo werd ik vanaf 2012 fulltime bruidsfotograaf. Hier en daar wat lifestyle shoots op locatie of bij mensen thuis, maar voornamelijk bruiloften. In 2014 trouwde ik zelf, waardoor ik me nog beter kon inleven in de bruidsparen. In 2015 en 2017 kreeg ik 2 prachtige kindjes en fotografeerde ik alle bruiloften die jaren samen met mijn vaste 2nd shooter en goede vriend Hendrik van HDJ Fotografie. Niet alleen erg prettig, ook zo onwijs gezellig om samen te doen! En na de komst van mijn eigen kids werden lifestyle shoots met gezinnen en kindjes ook weer 10x zo leuk om te doen natuurlijk.

Zwanger van mijn 2e kindje, bruiloft bij Metaal Kathedraal. Augustus 2017
(Foto door 2nd shooter Hendrik van HDJ fotografie)

En zo loopt het in 2019 nog steeds. Ik kan niet geloven dat ik dit alweer 10 jaar doe! En nog altijd hoor ik elke bruiloft van mensen… “Wat bijzonder dat je dit als werk mag doen.” En dat besef ik me ook maar al te goed. Ik ben onwijs dankbaar voor alle bruidsparen die mij hun grote dag in beeld lieten brengen. Die het vertrouwen hadden in mij, als fotograaf op een van de belangrijkste dagen in hun leven. Inmiddels heb ik al meer dan 250 bruiloften gedaan en ik heb onwijs genoten van elke bruiloft. Stuk. voor. stuk! En natuurlijk ook een enorme dankjewel aan alle andere mensen die voor mij kozen. Of het nu voor een lifestyle shoot was of voor een andere bijzondere shoot… Dankjewel!

Even de jurk fotograferen. Januari 2018
(Foto door 2nd shooter Hendrik van HDJ fotografie)

Win een fotoshoot!

Bij een verjaardag horen natuurlijk cadeautjes… En daarom heb ik besloten om een fotoshoot weg te geven! Wat moet je doen?

  • Ga naar mijn Facebook OF Instagram pagina en volg/like mijn pagina als je dat nog niet deed.
  • Reageer op de post: Wat voor fotoshoot wil jij graag winnen? Met wie wil je op de foto? Heb je een locatie in gedachten?
    >> Ik kies het mooiste, leukste of meest originele idee uit als winnaar!
  • TAG minimaal 1 iemand anders die het ook tof zou vinden om een fotoshoot te winnen.
  • Als je als winnaar wordt gekozen dan win je een fotoshoot t.w.v. maximaal € 525,00, inclusief minialbum van 20×20 cm. Dit mag een lifestyle shoot zijn, een loveshoot, foto’s voor je bedrijf, een content shoot… Alleen volledige bruidsreportages zijn uitgesloten.
  • Meedoen kan vanaf 5 t/m 31 november 2019. De winnaar maak ik bekend in de eerste week van december 2019.
  • Geen inzendingen via PB, geen gedichtjes en geen zielige smeekbeden a.u.b. 😉

GOOD LUCK! Op naar nóg 10 prachtige jaren Susan Noëlle Fotografie! <3

TAART!

Vind je het misschien leuk om deze blogs te bekijken?

Lees meer
Susan Noëlle

follow my adventures