Lieve bruidsparen

LIEVE WOORDEN

Top fotograaf!

Last minute moesten wij op zoek naar een nieuwe fotograaf. Gelukkig kregen we Susan aanbevolen en hadden we daar een goede klik mee. Ze begreep goed wat wij wilden. Ons boek hebben we nog niet binnen, maar doordat ze op de bruiloft al een eerste selectie foto's heeft kunnen laten zien weten we zeker dat het boek prachtig wordt. Oog voor detail en erg prettig om Susan om je heen te hebben op de bruiloft.

Marcel & Marjon, Utrecht

Ongelooflijk!

Recht uit ons hart: Ik moet je grote complimenten geven over hoe je je vak invult en met wat voor aandacht en passie je de foto's oplevet. Ik doe je eigenlijk te kort door het te beperken tot 'foto's', we hadden niet durven dromen dat dit het resultaat zou zijn van jouw aanpak! Ook nu weer de verpakking, de kleine details, ongelooflijk..!

Joep & Hanneke, Lage Zwaluwe

Prachtige kleurrijke foto’s

Fantastische dag gehad mede dankzij Susan. Ze maakt prachtige kleurrijke foto's met oog voor detail en emoties. En niet geheel onbelangrijk, Susan is gewoon een hele leuke, sociale en rustige fotografe.

Wilmer & Kirsten, Wezep

Een prachtig verhaal.

Er zijn een aantal punten waarom ik iedereen Susan kan aanraden....

- vanaf het eerste moment op je gemak stelt! Geen enkele vraag is raar, dingen die je zelf nog niet weet over hoe een bruiloft verloopt, wat praktisch is of juist heel romantisch.
ze heel flexibel is bij een dag boeking. Aanwezig bij de make-up, ook het mooie moment vast legt als de ouders van bruid hun dochter voor het eerst in de jurk zien.
- fantastisch is met kinderen en ook onze zoon van 2 die niet van foto’s houdt toch heel mooi vast legde samen met ons.
- haar foto’s een prachtig verhaal vertellen ipv alleen losse kiekjes.
- je nog blijer wordt als je ook een album besteld...wij hadden er geen idee van dat de compositie van foto’s, soort papier en de prachtige omslag de foto’s en herinneringen nóg mooier kon maken.
- de foto’s ontvangen (en later het album) een feestje opzich is. En nee wij verklappen niet hoe dat er uitzien, dat moet je echt zelf ervaren!!

Dennis & Maj-Britt, Blaricum

Ongelooflijk!

Recht uit ons hart: Ik moet je grote complimenten geven over hoe je je vak invult en met wat voor aandacht en passie je de foto's oplevet. Ik doe je eigenlijk te kort door het te beperken tot 'foto's', we hadden niet durven dromen dat dit het resultaat zou zijn van jouw aanpak! Ook nu weer de verpakking, de kleine details, ongelooflijk..!

Joep & Hanneke, Lage Zwaluwe

Prachtige kleurrijke foto’s

Fantastische dag gehad mede dankzij Susan. Ze maakt prachtige kleurrijke foto's met oog voor detail en emoties. En niet geheel onbelangrijk, Susan is gewoon een hele leuke, sociale en rustige fotografe.

Wilmer & Kirsten, Wezep

Waardevolle herinneringen

Susan Noëlle is een super fotografe! Heel prettig contact gehad vooraf en op de dag zelf waren zij en haar second shooter Hendrik precies daar waar ze moesten zijn. De foto's zijn prachtig geworden en hebben momenten vast gelegd die wij zelf niet meegemaakt hebben. Heel erg leuk en heel bijzonder. Een hele mooie en waardevolle reeks aan herinneringen van onze prachtige dag!

Johnny & Janita, Wageningen

Perfect in beeld gebracht!

Susan heeft onze dag perfect in beeld gebracht! Het contact voor, tijdens en na de bruiloft was erg prettig. Ze doet echt haar best om van elk aspect van de trouwerij iets bijzonders te maken.

Inge & Willem, Utrecht

Elk bijzonder moment vastgelegd

We hebben een heel goede ervaring met Susan Noelle, tijdens de dag merk je bijna niet dat ze er is maar heeft elk bijzonder moment mooi vastgelegd en het eindresultaat van album en foto's was onwijs!

Adriaan & Elise, Groningen

Beelden van hoe we echt zijn

Susan is een jonge fotografe die open bloeit achter haar camera's. Ze legde onze bruiloft vast met beelden van hoe we echt zijn. Geen geforceerd gedoe, maar een amusante shoot. Je merkt amper dat ze er is, maar alle details liggen vast. Een echte aanrader.

Frank & Veerle, Breda

De foto’s vertellen de sfeer en de liefde

Het was de mooiste dag! met een top fotograaf! Susan viel in voor een andere fotograaf die door omstandigheden helaas niet kon komen, voor ons was het een gok omdat we Susan helemaal niet kende en 2 weken voor de bruiloft hebben besloten dat we Susan als fotograaf op onze bruiloft wilden. Het resultaat was echt boven verwachting, ze heeft deze onvergetelijke dag perfect gemaakt! De foto's vertellen de hele dag, de sfeer en de liefde en er hoeft niks meer toegevoegd te worden!! ik zou iedereen Susan aanraden als bruidsfotograaf!

Remco & Simone, Zandvoort

Hoge kwaliteit

We hebben Susan ervaren als een hele prettige, professionele en bekwame fotograaf en daarnaast een prettig persoon om op je bruiloft te hebben. De foto's hebben echt die intieme, romantische en vooral niet gekunstelde sfeer die we zochten. Het album en toebehoren zijn niet goedkoop maar zijn het geld zeker waard; alles is van hoge kwaliteit en mooi afgewerkt. Wij zijn zeker gelukkig met het resultaat!

F & R, Meppel

Hip & Romantisch

Wij zijn in april 2013 getrouwd en kunnen met een glimlach terug kijken naar onze foto's! Wat zijn ze ontzettend mooi geworden! Hip, romantisch, oog voor detail en vooral prachtige kleuren en sprankelende foto's! Toen we onze ideeën voor onze trouwkaart vertelde was Susan meteen enthousiast en de foto's en het ontwerp waren prachtig! Precies zoals wij het in onze hoofd hadden. Wij kunnen jullie Susan zeker aanraden!

Olaf & Vera, Dronten/Zwolle

We zijn er dolblij mee!

Susan heeft onze trouwdag prachtig vast weten te leggen. De sfeer komt op de foto's perfect over. We zijn er dolblij mee! Susan gaat goed om met de omgeving en heeft leuke ideeën, maar staat ook open voor eigen ideeën. Ze heeft ook duidelijk oog voor detail. Ze komt afspraken na, levert snel en is erg flexibel. Een jonge, enthousiaste, smaakvol, professionele en bevlogen dame! En niet te vergeten een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Miquel & Carlijn, Breda

De juiste momenten

Susan heeft onze bruiloft gefotografeerd. We zijn erg blij met het resultaat. Susan maakt geen gewone foto's, maar ze heeft onze dag perfect geregistreerd. Oog voor detail en de juiste momenten. Daags na de bruiloft stonden een aantal van de foto's (na uiteraard eerst goedkeuring te hebben gevraagd) al op haar blog, zodat iedereen de dag nog eens kon herbeleven. We hebben ook het fotoboek door haar laten maken. Hier bladeren we nog regelmatig door. Onlangs zijn we Susan ook nog tegengekomen als fotograaf van een bruidspaar dat te gast was op onze bruiloft. Zegt genoeg denk ik!

Jelmer & Renita, Hasselt/Elburg

Onzichtbaar maar timing perfect

9 juni was onze droomdag, Susan heeft het fantastisch vastgelegd! Iedere keer wanneer we het trouwalbum weer zien en/of showen beleven we dag zo weer. De dag is prachtig weergegeven. Een feestje om naar te kijken! Susan, je bent een fantastische, spontane en gezellige meid, lekker ongedwongen. Op de dag zelf was je bijna onzichtbaar, maar je timing perfect. Hele spontane, pure foto's. Wij zijn er echt super blij mee! Dank je wel!

Koen & Lisette, Zwolle

Ongedwongen foto’s

Susan heeft prachtige foto's gemaakt van ons huwelijk. Ze staat open voor eigen inbreng en heeft mooie, ongedwongen, niet geposeerde foto's gemaakt. Precies wat wij wilden. De communicatie met haar is fijn, ze laat meteen wat horen als je vragen of opmerkingen hebt. Echt super kwaliteit in alle opzichten! Professioneel en betaalbaar! Een echte aanrader!

Dirk & Wilma, Hasselt

Topper!

Susan is een hele fijne fotografe, die afspraken nakomt, goed bereikbaar is en die je heel goed erbij kunt hebben op je bruiloft. Ze is niet op de voorgrond aanwezig (wij hebben haar haast niet gezien overdag). Toch weet ze hele mooie foto's te maken. Het is ook fijn dat ze hele duidelijke voorwaarden heeft. Geen gedoe met alleen nabestellen bij de fotograaf, gewoon alles op dvd in je eigen bezit. Topper!

Riekel & Klarien, Utrecht / Zwolle

Menu