Susan Noëlle

LEUK OM JULLIE TE ONTMOETEN!

Mijn naam is Susan Noëlle Benjamins. 27 jaar oud. Al héél lang verliefd en op 02.08.2014 getrouwd met mijn grote liefde! Sinds 2010 verzorg ik bruidsreportages voor loving couples. Mijn grote passie, want ik houd van de liefde! In juli 2011 heb ik mijn vakdiploma aan de Fotovakschool gehaald en sindsdien ben ik full-time fotografe. Ik woon in Hoogeveen maar werk voornamelijk buiten de regio. Ik werk dus overal (in Nederland en soms daarbuiten!) en vind het ontzettend leuk om op zoveel geweldige plekken te mogen fotograferen. Altijd nieuwe plekken, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe verhalen om te vertellen... Fantastisch, wat een voorrecht als je dit je baan mag noemen!

Foto rechts door: Amanda Drost Photography

Susan Noelle

Hi, super leuk dat jullie op mijn website komen kijken! Mijn naam is Susan Noëlle Benjamins. Ik ben 27 jaar, getrouwd en mama van twee lieve meisjes. En ik ben dus fotograaf! Wat ik het allerleukste vind aan mijn werk is dat ik verhalen mag vertellen. Ik houd er van om mensen in beeld te brengen zoals ze zijn. Mijn omgeving omschrijft mij als een zacht persoon, die met iedereen goed op kan schieten. Tijdens een bruiloft kan ik heerlijk op gaan in de groep, nieuwe mensen leren kennen en ondertussen júllie verhaal vertellen. Dat zou nooit lukken als ik mij heel zakelijk op zou stellen en jullie als mijn klanten zou beschouwen. Ik houd van gezelligheid, ben een sociaal persoon met een hele grote passie voor mensen en hun verhalen.

Ik ben een enorme dierenvriend, met ons lieve hondje Cooper bovenaan het lijstje. Drink graag zoete witte wijn en vind heel veel kaarsjes in huis onwijs gezellig. Italië is mijn favoriete land en ik eet dan ook graag Italiaans, met lasagne als absolute favoriet. Ik houd het meest van de zomer, al is de herfst ook erg mooi. Maar dan vooral om van binnen naar buiten te kijken terwijl ik op de bank onder een dekentje lig. Ik houd van pastelkleuren, cactussen en roodkoper en gezelligheid. En natuurlijk van bruiloften, want de liefde tussen twee mensen kunnen vastleggen is het mooiste wat er is. Oh, en het allermeeste houd ik van mijn lief natuurlijk. Die mijn boekhouding verzorgt omdat ik zo slecht met cijfertjes ben, maar vooral de man die altijd voor mij klaarstaat. Ik was dolgelukkig dat we na bijna 6 jaar samen eindelijk dezelfde achternaam mochten delen! Op 10-10-2015 maakte Chloé Camijn Benjamins ons voor het eerst super trotse papa en mama. Wauw! En ons geluk is helemaal compleet met het kleine zusje dat we op 03-11-2017 in onze armen mochten sluiten. Welkom, lieve Emma Philou. Lang leve de liefde! <3

 

 

 

* Deze foto’s van mij, zijn gemaakt door collega Hanneke Beld-Vollbehr van ‘Oh Beautiful World’.

De nieuwste blogs

Lees verder...

Volgen jullie mij al?