Susan Noëlle

LEUK OM JULLIE TE ONTMOETEN!

Mijn naam is Susan Noëlle Benjamins-van der Veen. 26 jaar oud. Al héél lang verliefd en op 02.08.2014 getrouwd met mijn grote liefde! Sinds 2010 verzorg ik bruidsreportages voor loving couples. Mijn grote passie, want ik houd van de liefde! In juli 2011 heb ik mijn vakdiploma aan de Fotovakschool gehaald en sindsdien ben ik dan eindelijk full-time fotografe. Bijna 4 jaar lang woonden we in Zwolle, maar sinds april 2013 wonen we in het Drentse Hoogeveen. Bruiloften schiet ik overigens door het hele land. Veel rondom Zwolle maar ik ben bijvoorbeeld ook veel te vinden in het altijd gezellige Brabant, in Groningen of iets daar tussenin.. Ik werk dus overal, en vind het ontzettend leuk om op zoveel geweldige plekken te mogen fotograferen. Trouwens, ook jullie bruiloft in het buitenland zou ik met alle liefde vast willen leggen. Alles is mogelijk bij mij!

Foto rechts door: Amanda Drost Photography

Hi, super leuk dat jullie op mijn website komen kijken! Mijn naam is Susan Noëlle Benjamins. Opgegroeid in Dalfsen, Overijssel. Ik heb gestudeerd aan de Fotovakschool in Apeldoorn en ben tijdens de opleiding mijn bedrijf als fotografe begonnen. Na een paar jaar heb ik mijn studio in Dalfsen ‘gesloten’ en besloten dat het geposeerde werk gewoon niet bij mij past! Ik werk sindsdien alleen nog maar op locatie en dat bevalt mij perfect. Altijd nieuwe mensen, nieuwe plekken.. Heerlijk! Sinds 2012 fotografeer ik bijna alleen nog maar bruiloften dat is fantastisch. Ik ben dan echt helemaal in mijn element! Ik werk journalistiek gedurende de dag en heb een oog voor bijzondere (grote en kleine) momenten. Momenten die jullie misschien zelf net gemist hebben 🙂 Tijdens de fotoshoot met jullie samen help ik jullie om je fijn op je gemak te voelen door lieve, leuke of gekke vragen te stellen. De spontane reacties die daaruit voortkomen is wat ik fotografeer, en zo heb je nooit statige of geposeerde foto’s! Ik houd van foto’s waarin gevoel te zien is. Waarin ik echt kan zien wie jullie zijn. Jullie ook? Ik maak heel graag jullie herinneringen voor het leven!

Wil je mij graag beter leren kennen? Ik ben een enorme dierenvriend, met mijn lieve hondje Cooper + katjes Aygo & Clio bovenaan het lijstje. Drink graag zoete witte wijn en vind heel veel kaarsjes in huis onwijs gezellig. Italië is mijn favoriete land en ik eet dan ook graag Italiaans, met lasagne als absolute favoriet. Ik houd het meest van de zomer, al is de herfst ook erg mooi. Maar dan vooral om van binnen naar buiten te kijken terwijl ik op de bank onder een dekentje lig. Ik houd van pastelkleuren, cactussen en roodkoper en gezelligheid. En natuurlijk van bruiloften, want de liefde tussen twee mensen kunnen vastleggen is het mooiste wat er is. Oh, en het allermeeste houd ik van mijn lief natuurlijk. Die mijn boekhouding verzorgt omdat ik zo slecht met cijfertjes ben, maar vooral de man die altijd voor mij klaarstaat. Ik was dolgelukkig dat we na bijna 6 jaar samen eindelijk dezelfde achternaam mochten delen! Op 10-10-2015 maakte Chloé Camijn Benjamins ons voor het eerst super trotse papa en mama. Wauw! En ons geluk is helemaal compleet met het kleine zusje dat we op 03-11-2017 in onze armen mochten sluiten. Welkom, lieve Emma Philou. Lang leve de liefde! <3

ps: Mijn zwangerschapsverlof is natuurlijk nog niet voorbij, maar ondertussen probeer ik mijn mail bij te houden en binnenkort worden er ook weer afspraken ingepland. Mail dus gerust en wacht niet te lang; 2018 zit al voor over de helft vol!!

 

What’s in my bag?
+ Canon EOS 5D Mark IV
+ Canon EOS 5D Mark III

+ Sigma 50mm f/1.4
+ Sigma 35 mm f/1.4
+ Sigma 85 mm f/1.4
+ Canon 70-200 f/2.8 II
+ Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM

 

 

* Deze foto’s van mij, zijn gemaakt door collega Hanneke Beld-Vollbehr van ‘Oh Beautiful World’.

De nieuwste blogs

Menu