Susan Noëlle Bruidsfotografie

DE BLOG

Verjaardagsblog – Incredible cupcakes & verjaardagsACTIE!

 

HIEPERDEPIEP: HOERAAAA! 🙂
Afgelopen donderdag, 25 augustus was dan eindelijk mijn 21e verjaardag. Officieel volwassen dus! Op de MissLipgloss Meeting #1 van Cynthia a.k.a. Miss Lipgloss een paar weken eerder maakte ik foto’s (de foto’s op haar blog dus!) en kon ik niet om de ongelooflijk fantastische cupcakes heen. Hoewel ik eerst volhield dat ik op mijn eten aan het letten was kon ik de verleiding niet weerstaan. Ik proefde één van de verrukkelijke cupcakes en was verkocht. Dit moest ik ook hebben op mijn verjaardag!
En zo geschiedde het. Ik gaf mijn wensen door aan Cupcakepoint (klik!) en ze gingen voor mij aan de slag. En toen kwam eindelijk de dag dat de cupcakes arriveerden.. Ik was echt ‘flabbergasted’. De cupcakes waren beter dan ik had durven dromen! De details waren echt ongelooflijk en het leek allemaal zo levensecht… Bovenop kreeg ik 6 tripple-chocolate (NOMNOMM!!!) cupcakes met fotoapparatuur topping, smullen! Onderop waren de cupcakes versierd met allemaal een letter, en samen vormden zij ‘Gefeliciteerd’. Daar hadden ze ook nog de kleuren van mijn logo voor gebruikt. Echt fantastisch gedaan, Apri & Patrick! Oh, en denk nu niet: Die cupcakes zien er zo mooi uit, dan zullen ze wel niet zo lekker smaken. Of: Zonde om op te eten. No way! Alsof je de hemel op je tong proeft! Dus als je weet hoe ze smaken laat je ze écht niet liggen! 🙂
Geniet mee van de foto’s hieronder!

Ander nieuws. Ik had het al aangekondigd:
Wie jarig is trakteert! Dus ter ere van mijn 21e verjaardag: De hele maand September 10 procent korting op ALLE fotoshoots en cadeaubonnen!! *
(voorwaarden onderaan de blog)


* Let op: De 10% korting geldt alleen op de fotoshoot zelf, dus niet geldig op nabestellingen zoals fotoafdrukken, canvasdoeken of een DVD met foto’s. De korting geldt voor alle boekingen gemaakt in September. De shoot mag natuurlijk later plaatsvinden, als deze maar in September geboekt wordt. Dus bel of mail voor een afspraak en onder vermelding van ‘verjaardagsactie’ wordt de korting op je factuur verrekend.
De kortingsactie is niet geldig op bruidsreportages, kinderfeestjes en vrijgezellenfeestjes.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

 • Johan en Annely6 september 2011 - 00:05

  hoi susan,

  van harte met je verjaardag! tja de jaartjes tikken zo door hoor!
  bedankt ook voor je eerste foto’s. echt super leuk! we hebben nu echt al een paar foto’s om te laten zien. echt super!

  groetjesReplyCancel

 • femke prins31 augustus 2011 - 07:13

  hey susan,

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!wat een leuke cupcakes!
  ik kom weer een fotoshoot aanvragen, tot nu toe heb je ons altijd super werk geleverd:)

  groetjes FemkeReplyCancel

 • Marlies30 augustus 2011 - 20:59

  Nogmaals gefeliciteerd! De cupcakes (& hoe je ze op de foto hebt gezet) zijn écht prachtig! (:ReplyCancel

Over Susan Noëlle

VROUW, MAMA, FOTOGRAFE. DROMER, OPTIMIST, LEVENS-GENIETER. KLIK OP DE FOTO OM MEER OVER MIJ TE LEZEN!

Ja, ik wil!

Houden jullie van spontane foto's? Willen jullie niet poseren maar gewoon jullie intense liefde vastgelegd hebben? Zoeken jullie een fotograaf die tussen jullie gasten past, maar toch onzichtbaar is? Als dit is wat jullie zoeken in een bruidsfotograaf, aarzel dan niet om mij te mailen!

Volgen jullie mij al?