Susan Noëlle Bruidsfotografie

DE BLOG

Nieuwe award | Masters of Wedding Photography

Dit is zo gaaf! Een nieuwe award bij Masters of Wedding Photography NL, Be & Lux! En niet zomaar één. Dit is een award met een bijzonder verhaal!

Ik was het namelijk niet zelf, die bij deze foto op het knopje drukte. Tijdens de grote dag van Dianne en Jelle in Nijmegen was mijn man Fandy met mij mee als 2nd shooter. Vanwege mijn zwangerschap en omdat het een super lange en hele warme dag zou worden. Natuurlijk fotografeert hij privé wel vaker als ‘man van’, maar dit was de aller-eerste keer dat hij mee ging naar een bruiloft.  Hij was een tikkeltje zenuwachtig maar al snel zag ik hem super gedreven scannen naar toffe momenten. Precies zoals ik hoopte dat hij dat zou doen! Tijdens de ceremonie in de prachtige Lourdeskerk in Nijmegen bleef ik beneden en schoot Fandy vanaf het balkon. Het jongetje in het gangpad dat met de ballonnen speelde heb ik zelf ook gefotografeerd, maar van boven zag het er zoveel mooier uit. Wat was ik blij toen ik zag dat Fandy dat ook had gezien!

Toen ik door de selectie ging en bezig was met de nabewerking was Fandy super benieuwd naar mijn mening over zijn geschoten foto’s. “En, zit er een award winnende foto bij?”, grapte hij nog. En toen ik deze zag wist ik meteen, deze gaan we insturen! Ik ben echt MEGA trots!!

ps. Lieve bruidsfotografie collega’s, Fandy.nl blijft voorlopig alleen boekhouder hoor, zijn 2nd shooter diensten zijn voorlopig uitsluitend beschikbaar voor Susan Noëlle Fotografie! 😉

Gefeliciteerd topper!!

Liefs,

Susan Noëlle

 

bruidsfotograaf Nijmegen

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Over Susan Noëlle

    VROUW, MAMA, FOTOGRAFE. DROMER, OPTIMIST, LEVENS-GENIETER. KLIK OP DE FOTO OM MEER OVER MIJ TE LEZEN!

    Ja, ik wil!

    Houden jullie van spontane foto's? Willen jullie niet poseren maar gewoon jullie intense liefde vastgelegd hebben? Zoeken jullie een fotograaf die tussen jullie gasten past, maar toch onzichtbaar is? Als dit is wat jullie zoeken in een bruidsfotograaf, aarzel dan niet om mij te mailen!

    Volgen jullie mij al?