De investering

B R U I D S F O T O G R A F I E


Een journalistieke bruidsfotograaf legt jullie dag vast als een ‘insider’. Ik hoor vaak dat ik tijdens de dag onzichtbaar was, maar toch grappige of emotionele
momenten heb gevangen alsof ik één van de gasten was. Dat is het mooiste compliment dat ik kan krijgen! Ik zet niets in scéne en vraag geen aandacht. Behalve tijdens de fotoshoot natuurlijk. Dan help ik jullie om je op je gemak te voelen door vragen te stellen die jullie aan elkaar beantwoorden en kleine opdrachtjes te doen. De spontane reacties die hieruit voortkomen zijn de momenten die ik vastleg. Altijd spontaan, of liefdevol. Een heerlijk moment voor jullie samen. Het derde punt dat voor mij van essentieel belang is om een mooie, complete reportage te maken is het vastleggen van details. Kleine details die je over 10 jaar misschien alweer bent vergeten, maar als je ze op de foto terugziet kun je het weer helemaal terughalen. Je ruikt het heerlijke eten weer, hoort de akoestische gitaar weer spelen. Door deze drie  elementen samen te voegen kan ik voor jullie een prachtige en onvergetelijke bruidsreportage maken. Een herinnering voor het leven!

Ook wil ik nog graag kwijt waarom ik heb gekozen voor het woord ‘investering’ in plaats van ‘prijzen’. Ik geloof namelijk oprecht dat een bruidsreportage een belangrijke investering is. Natuurlijk is de jurk super belangrijk, net als de trouwlocatie, en mooie bloemen. Of lekker eten. Maar na je bruiloft zijn de foto’s het énige dat je nog over hebt, naast je herinneringen. En dan kon je nog zo’n prachtige jurk hebben, als deze niet mooi gefotografeerd wordt dan heb je daar achteraf niets meer aan! Soms krijg ik mailtjes van bruidsparen die nogmaals een fotoshoot in hun trouwkleding willen doen, omdat de foto’s mislukt zijn.. Dit vind ik zo vreselijk  sneu om te horen! Daarom: Investeer in een goede bruidsfotograaf en je zult je hele leven geen spijt meer hebben van die keuze!P R I J Z E N

Je hebt al een onvergetelijke bruidsreportage van 6 uur fotografie voor  € 1395,00.

Daarbij inbegrepen:
» 6 aanééngesloten uren fotografie op de grote dag
» 1 kennismakingsgesprek
» 1 follow-up gesprek vlak voor de grote dag
» Preview binnen 3 dagen na de bruiloft
» Minimaal 300 foto’s in hoge resolutie op USB
» Foto’s zorgvuldig nabewerkt
» Online gallery
» Reiskosten binnen Nederland

Zijn jullie benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie grote dag? Of willen jullie de volledige prijslijst ontvangen? Neem dan even contact op!

 

T R O U W A L B U M S

Hebben jullie het trouwalbum van jullie ouders ook wel eens doorgebladerd? Kunnen jullie ook zo genieten van het aanráken van foto’s, in plaats van ze alleen op een beeldscherm te bekijken? Als je daar net als ik, volmondig JA op kunt antwoorden, dan is een geweldig trouwalbum zeker iets voor jullie! Met prachtige dikke bladeren en volle kleuren die beschermd worden door UV protectie, zodat ze in de loop van de jaren niet zullen verkleuren. Een mooie kunstlederen of linnen cover, voorzien van een persoonlijke stempel met jullie namen. En natuurlijk een prachtig, tijdloos ontwerp met de allermooiste foto’s van jullie grote dag… Vraag naar de speciale prijslijst en bekijk alle mogelijkheden.

 

Bruidsfotograaf

Menu