Susan Noëlle Bruidsfotografie

DE BLOG

Bruiloft Ouhrlokaal DRU Cultuurfabriek – Cederic & Kirsten

Één van de foto’s van Cederic en Kirsten hebben jullie misschien al eerder voorbij zien komen omdat deze een Masters BE, NL, LUX award heeft gewonnen, maar ik ben super blij dat ik ook de gehele dag nog met jullie kan delen. Want wat een pareltje van een locatie is dit! Voor bruiloften reis ik vaker naar het westen, dus toen Cederic en Kirsten mij naar de Achterhoek lieten komen en vertelden over hun industriële locatie werd ik al super nieuwsgierig. En het Ouhrlokaal (en eigenlijk het hele DRU Cultuurfabriek terrein) heeft mij echt enorm verrast  en ook wel mijn hart gestolen. Wat een te gekke plek!

Als je houdt van industriële plekken dan moet je hier echt eens geweest zijn. En zeg nou zelf, deze setting is toch té tof om in te kunnen trouwen? Het was een stormachtige dag in september. Regen en harde wind wisselden elkaar af. We waren al heel blij dat we tijdens de shoot een droog moment hadden, dus we gingen lekker met z’n drietjes het terrein over om foto’s te maken op de vele toffe plekken die er te vinden zijn. Cederic en Kirsten zijn een heerlijk nuchter stel met onwijs veel humor dus we hadden een super leuke tijd. Totdat… De wind er ineens met de sluier vandoor ging, en de sluier precies bovenaan een industriële deur bleef haken! Het bruidspaar bedacht zich geen moment en om en om sprongen ze omhoog om bij de sluier te komen. Toegegeven: Ik deed het zowat in mijn broek van het lachen! Ik kwam echt niet meer bij, wat een hilarisch moment was dit! Gelukkig was de sluier ongedeerd en ik heb over de jaren heen de nodige ervaring opgedaan met sluiers weer in het haar doen, dus toen alles weer in de plooi zat vervolgden we onze shoot. De ceremonie, kerkdienst en borrel vonden plaats in het Ouhrlokaal en het diner vond plaats in het hoofdgebouw van DRU Cultuurfabriek. Beide fantastische locaties en ik vind de sfeer echt heerlijk. Kirsten had ook aan alle details gedacht, ze heeft echt een geweldig oog voor mooie styling! Het prachtige shiny koperen letters op hun uitnodiging kwamen ook weer terug op de menukaartjes en naamkaartjes aan de stoelen, en hun ‘logo’ hebben we ook teruglaten komen op hun trouwalbum. Zo hebben ze een fantastische herinnering voor altijd, helemaal in de stijl van hun grote dag!

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Over Susan Noëlle

    VROUW, MAMA, FOTOGRAFE. DROMER, OPTIMIST, LEVENS-GENIETER. KLIK OP DE FOTO OM MEER OVER MIJ TE LEZEN!

    Ja, ik wil!

    Houden jullie van spontane foto's? Willen jullie niet poseren maar gewoon jullie intense liefde vastgelegd hebben? Zoeken jullie een fotograaf die tussen jullie gasten past, maar toch onzichtbaar is? Als dit is wat jullie zoeken in een bruidsfotograaf, aarzel dan niet om mij te mailen!

    Volgen jullie mij al?