Susan Noëlle Bruidsfotografie

DE BLOG

Bruidsfotograaf Hardenberg | Gertjan & Henriët trouwen bij de Rheezerbelten

Het voordeel van enorm achterlopen met bloggen.. Is toch wel dat jullie in de winter nog heerlijk mee kunnen genieten van al deze geweldige zomerse bruiloften! 🙂 Vandaag staan in het zonnetje: Gertjan & Henriët. Oh, en het schattige hondje Nicky natuurlijk!

Ik begin deze juli bruiloft in Gramsbergen bij Gertjan thuis. Mannen zijn natuurlijk altijd snel klaar met aankleden, dus ik kan lekker op tijd door naar het huis van de bruid. Henriët zit al in de make-up en haar beste vriendje Nicky kijkt gespannen toe. Haar práchtige jurk hangt al te wachten en als haar en make-up klaar zijn mag ze hem eindelijk aantrekken. In een stoere witte Porsche haalt Gertjan zijn bruid op en samen gaan we op reportage. Ik raakte ze zelfs nog even kwijt onderweg naar de fotolocatie, die Porsches zijn wel echt vreselijk snel 😉

Na een super leuke en ontspannen reportage (en een been vol brandnetel blaasjes.. Gevaarlijk beroep heb ik toch!) lunchten we samen met alle daggasten bij het bruidspaar thuis in Gramsbergen. En toen was het dan tijd voor het officiële gedeelte! Het bruidspaar had gekozen voor de Rheezerbelten in Hardenberg waar ze konden trouwen in de prachtige tuin. Wat heerlijk! Gelukkig was het weer mooi genoeg en konden we een hele fijne ceremonie buiten doen. Na bubbels en ballonnen was het tijd voor taart en groepsfoto’s. Op het avondfeest bij Zaal Mulder in Hardenberg maakte ik nog een mooie impressie van het avondfeest, en dat maakte deze prachtige reportage helemaal compleet.

Super genoten, bedankt lieve Henriët en Gertjan dat ik jullie fotograaf mocht zijn!

 

Bruidsfotograaf Hardenberg

Bruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf Hardenberg2017-02-02_0066Bruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruiloft RheezeBruiloft RheezeBruiloft RheezeBruiloft RheezeTrouwen RheezerbeltenTrouwen RheezerbeltenTrouwen RheezerbeltenTrouwen RheezerbeltenTrouwen RheezerbeltenBruiloft RheezerbeltenBruiloft RheezerbeltenBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf HardenbergBruidsfotograaf Hardenberg

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Henrièt9 februari 2017 - 17:06

    Wat mooi gedaan!
    Leuk om alle foto’s af en toe weer te bekijken, blijft mooi!
    Liefs Gertjan en Henrièt LennipsReplyCancel

Over Susan Noëlle

VROUW, MAMA, FOTOGRAFE. DROMER, OPTIMIST, LEVENS-GENIETER. KLIK OP DE FOTO OM MEER OVER MIJ TE LEZEN!

Ja, ik wil!

Houden jullie van spontane foto's? Willen jullie niet poseren maar gewoon jullie intense liefde vastgelegd hebben? Zoeken jullie een fotograaf die tussen jullie gasten past, maar toch onzichtbaar is? Als dit is wat jullie zoeken in een bruidsfotograaf, aarzel dan niet om mij te mailen!

Volgen jullie mij al?