Susan Noëlle Bruidsfotografie

DE BLOG

Bruidsfotograaf Amsterdam | Leo & Rachelle trouwen in een kas

Trouwen amsterdam

Als je denkt aan een bruiloft in Amsterdam, is dit vast niet het eerst plaatje wat er in je op komt… Wat was ik verrast door deze locatie! Boerderij Langerlust was het prachtige decor voor de zonnige bruiloft van Leo & Rachelle. Trouwen in een kas met een intiem gezelschap, prachtige vows voorlezen aan elkaar… Na de ceremonie heerlijke cupcakes (het water loopt mij alweer in de mond!) en tijd voor wat foto’s met hun lieve zoontje Quintus. Deze heerlijke middag werd afgesloten met een bourgondische lunch aan een prachtig gedekte lange tafel in de kas. Samen met alle mensen die het bruidspaar lief zijn. Zo simpel, maar fantastisch kan trouwen ook zijn! Past een groot feest met 150 mensen niet bij jullie? Doe het dan gewoon op een manier die wel bij jullie past… Zoals Leo en Rachelle dat ook hebben gedaan. Geweldig, ik houd er van dat iedere bruiloft zo uniek is! 

Heel veel geluk prachtig bruidspaar! Het was prachtig om bij deze mooie intieme dag te mogen zijn!

Bruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruiloft langerlustBruiloft langerlustBruiloft langerlustBruiloft langerlustBruidsreportage LangerlustBruidsreportage LangerlustBruidsreportage LangerlustBruidsreportage LangerlustBruidsreportage LangerlustBruidsreportage LangerlustBruidsreportage LangerlustBruidsreportage LangerlustTrouwen in een kasTrouwen in een kasTrouwen in een kasTrouwen in een kasTrouwen in een kasTrouwen in een kasTrouwen amsterdamTrouwen amsterdamTrouwen amsterdamTrouwen amsterdamTrouwen amsterdamTrouwen amsterdamTrouwen amsterdamTrouwen amsterdamTrouwen amsterdamTrouwen amsterdamTrouwreportage AmsterdamTrouwreportage AmsterdamTrouwreportage AmsterdamTrouwreportage AmsterdamTrouwreportage AmsterdamTrouwreportage AmsterdamTrouwreportage AmsterdamBruiloft amsterdamBruiloft amsterdamBruiloft amsterdamBruiloft amsterdamBruiloft amsterdamBruiloft amsterdamBruiloft amsterdamBruiloft amsterdamBruiloft amsterdamBruiloft amsterdamBruiloft amsterdam

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Over Susan Noëlle

    VROUW, MAMA, FOTOGRAFE. DROMER, OPTIMIST, LEVENS-GENIETER. KLIK OP DE FOTO OM MEER OVER MIJ TE LEZEN!

    Ja, ik wil!

    Houden jullie van spontane foto's? Willen jullie niet poseren maar gewoon jullie intense liefde vastgelegd hebben? Zoeken jullie een fotograaf die tussen jullie gasten past, maar toch onzichtbaar is? Als dit is wat jullie zoeken in een bruidsfotograaf, aarzel dan niet om mij te mailen!

    Volgen jullie mij al?