Susan Noëlle Bruidsfotografie

DE BLOG

Bruidsfotograaf Ameland | Raimond & Jennifer trouwen bij The Sunset

Bruidsfotograaf Ameland

September 2018, hoog tijd voor mijn eerste blog van dit seizoen… Oeps! Natuurlijk is het alleen maar een goed teken dat ik geen tijd heb gehad om te bloggen. Mijn hoogseizoen was gewoon propvol geboekt en het kostte me al mijn tijd en energie om de klanten zo snel mogelijk hun foto’s en albums te leveren en daarbij de social media kanalen nog enigszins actief te houden. Dus nu is het tijd om de blog weer eens wat energie te geven!
Want er liggen zoveel pareltjes klaar van dit afgelopen seizoen, en die wil ik heel graag met jullie delen.

Te beginnen met deze prachtige dag, want die was namelijk op Ameland. Wat was ik blij dat ik van Raimond en Jennifer mee mocht naar dit fantastsiche eiland! Op een klein locatie-scout bezoekje voor de bruiloft na, was dit mijn eerste keer op Ameland. En vanaf het moment dat je van de boot af stapt ben je verkocht. Als je in Nes loopt is het meteen alsof je op vakantie bent. Wat een heerlijke sfeer.

Het was stralend weer dus daar hadden we enorm veel geluk mee, wel zo handig bij een strandbruiloft. Alleen de extreem harde wind was af en toe een nadeel, al hoort dat ook wel een beetje bij een eiland natuurlijk. Als je gewoon zorgt dat je je hand op je cocktail houdt zodat er geen zand in komt, dan is het 100% genieten! 😉 Wat ik ook fantastisch vond was dat de kinderen zich zo heerlijk konden vermaken. De jongens zochten krabben en maakten daar de meisjes bang mee.. Vliegeren op het strand, salto’s van de duinen… I <3 Ameland!

 

Trouwjurk AmelandTrouwjurk AmelandTrouwen AmelandTrouwen AmelandTrouwen AmelandTrouwen AmelandTrouwen AmelandTrouwen AmelandTrouwen AmelandTrouwen AmelandTrouwen AmelandTrouwen AmelandTrouwen AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidstaart AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf AmelandBruidsfotograaf Ameland

 

Locatie voorbereidingen: Van Heeckeren Hotel in Nes
Trouwlocatie: Beachclub The Sunset in Hollum

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Carina27 november 2018 - 13:13

    Helemaal geweldig! Prachtige foto’s, toplocatie en zo te zien een te gek bruidspaar! Hopelijk mogen wij elkaar een volgende keer weer tegenkomen op Ameland. Ik kom er graag!! ReplyCancel

Over Susan Noëlle

VROUW, MAMA, FOTOGRAFE. DROMER, OPTIMIST, LEVENS-GENIETER. KLIK OP DE FOTO OM MEER OVER MIJ TE LEZEN!

Ja, ik wil!

Houden jullie van spontane foto's? Willen jullie niet poseren maar gewoon jullie intense liefde vastgelegd hebben? Zoeken jullie een fotograaf die tussen jullie gasten past, maar toch onzichtbaar is? Als dit is wat jullie zoeken in een bruidsfotograaf, aarzel dan niet om mij te mailen!

Volgen jullie mij al?